EMPATI OG MOD
HVORDAN KÆRLIGT NÆRVÆR, SAMTALE-KUNST, LEG, KREATIVE AKTIVITETER OG KUNST LUKKER OP FOR KILDEN TIL LIVSKRAFT OG GLÆDE. OG FOR IMPULSER TIL INNOVATIVE IDEER OG HANDLINGER

Eurytmi kurser

Vi vil arbejde med Eurytmiens livs- helsegivende og bevægende kræfter.
Og med det udviklende i samarbejdet.
Planetkredsen, farverne, form og gebærde. Evolutionsrækken/udviklingsrække oplevet i kvaliteter, og ligeså lydenes kvaliteter, mm. Under udarbejdelse er også toneeurytmi. Det musikalske i og gennem os.
Til gensidig glæde og inspiration. Ordet Eu-ryt-mi betyder smuk-harmonisk/rytmisk-bevægelse.
Velkommen!
Vivian Thorborg, info og tilmeld 29 80 43 49 mail: vivian.thorborg@lysengen.dk

Biografi/ skæbne- og karma arbejde i praksis

Arbejdet med det sociale felt og arbejdet med personlig udvikling/selverkendelse, er af meget stor værdi for nutiden, og for os; giver os befrielse, inspiration og livsglæde.
Inspirationen og indsigten er fra Rudolf Steiner og øves i praksis. Dette arbejde har og er, i hvert fald for mig og medstuderende, været en stadig kilde til ny livskraft og er yderst inspirende og spirituel. Samtalen er en essentiel del og er udarbejdet i sammenhæng med kreativ og kunstnerisk øvende praksis.
Bernard Lievegoed var grundlægger af Hollands Pæd. Inst. NPI og har arbejdet og givet rige erfaringer ud fra Steiners indsigter. I den skole og Ånd har lærere/medbærere fortsat arbejdet i NALM (New Adult Learning Movement) se: nalm.net) og arbejdet er i stadig kreativ fornyelse.
Jeg har over nogle år været del af dette levende berigende studie, og har deltaget i at være medbærer, dvs. har givet kurser og læring til andre.
Jeg tilbyder dette arbejde i week-end workshops:

KARMA ARBEJDE I PRAKSIS

Weekend forløb er opbygget således: Fredag mødes vi kl.19 til ca 21.30. Lørdag fortsætter vi kl.10 (kom kl 9.30 til morgenbrød) til ca 17 og søndag igen kl.(9.30) 10 til ca 12.30. Der er gode pauser og god forplejning/te, kaffe, sødt, middagsmad. Der er plads til alles proces, og en skovtur/ tur i omegn.Velkommen!
Pris alt incl er 1000,-.

Sted: i Lysengen, Soløsevej 35, Jægersborg eller i andre lokaler
Tog til Jægersborg st. eller Gentofte st. bus 169 og 179, kører også fra Lyngby st.
Alle oplysninger gives. Forbehold for ændringer.
Vivian Thorborg, tilmeld og info:29 80 43 49 mail:.vivian.thorborg@lysengen.dkMEDIATION. Konfliktløsning og coaching med empati.

Ordet betyder: I midten. Det er et arbejde der som metode vil at: "Uenighed og konflikter medieres i en åben og veldefineret proces. Sammen når parterne frem til den aftale, som bedst varetager alles interesser" "Samarbejde og konflikter er ikke adskilte størrelser"
(citat T Monberg) I samarbejde vil uenighed og konflikt altid være nærliggende, og derfor en mulighed for værdiskabelse for begge parter.(V.T.) "Enhver ser verden fra kirketårnet i sin egen lille by" Russisk ordsprog."Selv uenighed er nyttig, når der er tolerance, næstekærlighed og sandhed" Gandhi. "Virkeligheden er sand for alle, men forskellig for enhver" Marcel Proust.
Hvordan så værdiskabe - to vindere..?..."En konflikt har vind og tab som udgangspunkt, men da den er subjektiv er der mulighed for at skabe værdier" John W Burton
Mediation, konfliktløsning, coaching - med empati - efter kontakt med Vivian Thorborg,
29 80 43 49, mail vivian.thorborg@lysengen.dk eller guldogmuld@gmail.com
(aftale om mødested og tid)

Uddannelse og arbejde:
Kontor og handel, pædagog, lærer,
voksenunderviser, socialkompetance
mediator, eurytmist / bevægelseslærer